Bygg med Etikhus

Varje hus vi bygger blir början på en relation – mellan oss och dig som köpare. En relation som vi månar om att vårda. För vi tror på att nöjda kunder ger nya kunder och kunder som kommer tillbaka. Det är den relationen och tanken som ryms i namnet etikhus och lägger grunden för vårt motto: Mer än ett hus.

Ett nytt hus är ett stort beslut som ska kännas lika bra i stunden som i framtiden. Huset kan vara litet eller stort, extraordinärt eller traditionellt – vi jobbar likadant och med samma mål. Själva byggprocessen i sig kan upplevas som komplex och vår roll är att hjälpa dig hela vägen, från idé till inflyttning. När du väljer oss skriver du ett enda kontrakt och får en tydlig samarbetspartner. Tryggt och enkelt. Under byggnationen har vi våra egna snickare och dessutom en ansvarig arbetsledare på plats.

Etikhus affärsidé bygger på tydlighet, kvalitet, flexibilitet och trovärdighet. Förutom gedigna byggkunskaper har vi lång erfarenhet av projektering, koordinering och administration. Egenskaper som ger dig full kontroll över tider, kostnader och valmöjligheter.

Vill du veta mer om hur vi arbetar eller om hur du gör för att starta ett samarbete med oss, kontakta Stina Andersson eller Ulf Werner.

Exempel på villor vi byggt

Villa CH

Villa CH

Adress: Centralt, Varberg Arkitekt: Gert Carlsson Storlek: 450 kvm

Ett hus som tar tillvara på nivåskillnaderna och den storslagna havsutsikten. Murad och platsgjuten betongstomme med putsad fasad. Ytpapp på taket och Cumaro-trall på terrassytorna.

Villa BQ

Villa BQ

Adress: Södra Näs, Varberg Arkitekt: Gert Carlsson Storlek: 250 kvm

Kustnära villa med karaktäristiskt välvt tak. Stommen består av Bewis byggsystem i cellplast och betong. Finsågad stående falspanel i gran. Taket har falsad bandplåt av Rheinzink.

Villa WI

Villa WI

Adress: Norra Näs, Varberg Arkitekt: Peter Malmberg Storlek: 130 kvm

Enplansvilla med stor ljuskänsla och nära till havet. Generösa glaspartier och liggande granpanel. Platsbyggd trästomme och tak i svart ytpapp.

Villa DA

Villa DA

Adress: Långedrag, Göteborg Arkitekt: Inger Kahne Storlek: 460 kvm

Spektakulär villa där sutterängplan har stomme i betong och övriga våningar har platsbyggd trästomme. Tegelfasad med utplacerade cementskivor. Hustak i falsad bandplåt och sedumtak på garaget.

Villa CB

Villa CB

Adress: Träslövsläge, Varberg Arkitekt: Hans Kihlén Storlek: 145 kvm

Charmigt hus inspirerat av den amerikanska södern, i sällskap med två gästhus. Platsbyggd trästomme och fasad i profilerad lockläkt. Enkupigt lertegel på taket.

Villa HA

Villa HA

Adress: Espevik, Varberg Arkitekt: Erica Henrysson Storlek: 80 kvm

Med fantastisk utsikt över havet och en stor teakterass blir Villa HA ett perfekt fritidshus. Huset har sedumtak och den vädertåliga och vackra fasaden är i skiffer och liggande, järnvitriolbehandlad panel.