Ärliga hus. Enkla att älska.

Välkommen till oss på Etikhus och en trygg start på ditt livs affär. Vi är specialister på att förverkliga dina drömmar och arkitektens visioner.

Vårt namn är noga valt. I det ryms vår kärlek till husbyggarkonsten. Vår tro på goda relationer. Och en sann vilja att bygga hållbart. Ett nytt hus är ett stort beslut. En livsfråga som avgörs av känslor, sinnen och sunt förnuft. Ett beslut som ska kännas lika bra i stunden som i framtiden.

Vi arbetar med arkitektritade hus, trähus, villor, flerbostadshus och allt som en trygg hustillverkare ska erbjuda. Och det är våra egna snickare som håller i verktygen. Här kan du inspireras av våra tidigare projekt, se vad som är på gång och läsa mer om oss. Välkommen till Etikhus. Mer än ett hus.

Inspiration

Projekt

Bygg med Etikhus

Varje hus vi bygger blir början på en relation – mellan oss och dig som köpare. En relation som vi månar om att vårda. För vi tror på att nöjda kunder ger nya kunder och kunder som kommer tillbaka. Det är den relationen och tanken som ryms i namnet och lägger grunden för vårt motto: Mer än ett hus.

Ett nytt hus är ett stort beslut som ska kännas lika bra i stunden som i framtiden. Huset kan vara litet eller stort, extraordinärt eller traditionellt – vi jobbar likadant och med samma mål.

Aktuellt

Semester

Semester

Kontoret har semesterstängt 10 juli–30 juli. Vi önskar en trevlig sommar!

Hus som håller på Hemnet

Hus som håller på Hemnet

En villa som Etikhus byggt finns nu till salu på Hemnet. Huset ligger i Kärradal utanför Varberg och är från 2012. Naturliga och tidlösa material bidrar till husets speciella karraktär. Fasaden är i lärkträ och taket i bandfalsad plåt i rheinzink. I entré, kök och vardagsrum är det slipat betonggolv

Etikhus rekryterar extern VD

Etikhus rekryterar extern VD

Etikhus ägare, däribland nuvarande VD, kommer från årsskiftet 2017/2018 att vara aktiva från koncernens moderbolag Etikhus Group AB. Därifrån kommer ägarnas huvudsakliga fokus vara att utveckla dotterbolag, nya affärsområden och affärsprojekt. Därför rekryterar nu Etikhus AB en ny VD. Detta blir bolagets första externa VD. En av huvuduppgifterna blir att skapa