Ärliga hus. Enkla att älska.

Välkommen till oss på Etikhus och en trygg start på ditt livs affär. Vi är specialister på att förverkliga dina drömmar och arkitektens visioner.

Vårt namn är noga valt. I det ryms vår kärlek till husbyggarkonsten. Vår tro på goda relationer. Och en sann vilja att bygga hållbart. Ett nytt hus är ett stort beslut. En livsfråga som avgörs av känslor, sinnen och sunt förnuft. Ett beslut som ska kännas lika bra i stunden som i framtiden.

Vi arbetar med arkitektritade hus, trähus, villor, flerbostadshus och allt som en trygg hustillverkare ska erbjuda. Och det är våra egna snickare som håller i verktygen. Här kan du inspireras av våra tidigare projekt, se vad som är på gång och läsa mer om oss. Välkommen till Etikhus. Mer än ett hus.

Inspiration

Projekt

Bygg med Etikhus

Varje hus vi bygger blir början på en relation – mellan oss och dig som köpare. En relation som vi månar om att vårda. För vi tror på att nöjda kunder ger nya kunder och kunder som kommer tillbaka. Det är den relationen och tanken som ryms i namnet och lägger grunden för vårt motto: Mer än ett hus.

Ett nytt hus är ett stort beslut som ska kännas lika bra i stunden som i framtiden. Huset kan vara litet eller stort, extraordinärt eller traditionellt – vi jobbar likadant och med samma mål.

Aktuellt

Vi söker erfaren projektledare

Vi söker erfaren projektledare

Är du en erfaren projektledare som delar vår passion för kvalité, hållbarhet, god etik och affärsmannaskap? Här finns möjlighet att påverka din roll och samtidigt utveckla vår projektverksamhet till nästa nivå. Här hittar du mer information om tjänsten, samt ansökningsformulär.

Informationsträff om Stenen

Informationsträff om Stenen

Nu har startskottet gått för försäljningen av bostäder i Stenen. Alla som föranmält sig var inbjudna till dagens informationsträff hos oss på Etikhus, och har nu möjlighet att välja bostad först. Intresset var stort och precis som vi hade förväntat oss kom det bostadsspekulanter i alla åldrar. En av tankarna med

Etikhus startar skolprojekt

Etikhus startar skolprojekt

60 elever i årskurs 5 i Tvååker lär sig nu mer om hållbar samhällsbyggnad. Etikhus nystartade skolprojekt är en del i kommunens satsning på samverkan mellan skola och arbetsliv, för att elever ska utveckla förståelse för arbetsliv och arbetsmarknad utifrån olika branscher, yrken och perspektiv.
Fram till sommaren besöker Etikhus alla