Ärliga hus. Enkla att älska.

Välkommen till oss på Etikhus och en trygg start på ditt livs affär. Vi är specialister på att förverkliga dina drömmar och arkitektens visioner.

Vårt namn är noga valt. I det ryms vår kärlek till husbyggarkonsten. Vår tro på goda relationer. Och en sann vilja att bygga hållbart. Ett nytt hus är ett stort beslut. En livsfråga som avgörs av känslor, sinnen och sunt förnuft. Ett beslut som ska kännas lika bra i stunden som i framtiden.

Vi arbetar med arkitektritade hus, trähus, villor, flerbostadshus och allt som en trygg hustillverkare ska erbjuda. Och det är våra egna snickare som håller i verktygen. Här kan du inspireras av våra tidigare projekt, se vad som är på gång och läsa mer om oss. Välkommen till Etikhus. Mer än ett hus.

Inspiration

Projekt

Bygg med Etikhus

Varje hus vi bygger blir början på en relation – mellan oss och dig som köpare. En relation som vi månar om att vårda. För vi tror på att nöjda kunder ger nya kunder och kunder som kommer tillbaka. Det är den relationen och tanken som ryms i namnet och lägger grunden för vårt motto: Mer än ett hus.

Ett nytt hus är ett stort beslut som ska kännas lika bra i stunden som i framtiden. Huset kan vara litet eller stort, extraordinärt eller traditionellt – vi jobbar likadant och med samma mål.

Aktuellt

Två tomter i Fyrstrandsbyn nu tillgängliga

Två tomter i Fyrstrandsbyn nu tillgängliga

Två tomter från de inledande etapperna, som tidigare varit bokade, har blivit tillgängliga igen. Sedan vi startade försäljningen av tomter i Fyrstrandsbyn har prisutvecklingen på tomter och hus i regionen fortsatt uppåt, men för dessa två tomter gäller fortfarande ursprunglig prissättning. Inflyttning kan här ske redan före nästa sommar, om

Vi söker snickare

Vi söker snickare

Etikhus är ett expansivt företag med en kärlek till husbyggarkonsten, en tro på goda relationer och en sann vilja att bygga hållbart. Kunderna gillar det vi gör och därför behöver vi förstärka våra duktiga bygglag med snickare. Vi vill att du som söker jobbet är ansvarstagande, kunnig, samarbetsvillig, flexibel och

Avslutning av skolprojekt i Tvååker

Avslutning av skolprojekt i Tvååker

I mars startade Etikhus upp ett skolprojekt med åk 5 på Bosgårdsskolan i Tvååker. Eleverna har under våren, tillsammans med oss på Etikhus, Varbergs Sparbank i Tvååker och Radar arkitektur och planering, arbetat med hållbart samhällsbyggande utifrån Etikhus nya bostadsområde Stenen i Tvååker. I går presenterade eleverna sina tankar om ekonomisk, social