Ärliga hus. Enkla att älska.

Välkommen till oss på Etikhus och en trygg start på ditt livs affär. Vi är specialister på att förverkliga dina drömmar och arkitektens visioner.

Vårt namn är noga valt. I det ryms vår kärlek till husbyggarkonsten. Vår tro på goda relationer. Och en sann vilja att bygga hållbart. Ett nytt hus är ett stort beslut. En livsfråga som avgörs av känslor, sinnen och sunt förnuft. Ett beslut som ska kännas lika bra i stunden som i framtiden.

Vi arbetar med arkitektritade hus, trähus, villor, flerbostadshus och allt som en trygg hustillverkare ska erbjuda. Och det är våra egna snickare som håller i verktygen. Här kan du inspireras av våra tidigare projekt, se vad som är på gång och läsa mer om oss. Välkommen till Etikhus. Mer än ett hus.

Inspiration

Projekt

Bygg med Etikhus

Varje hus vi bygger blir början på en relation – mellan oss och dig som köpare. En relation som vi månar om att vårda. För vi tror på att nöjda kunder ger nya kunder och kunder som kommer tillbaka. Det är den relationen och tanken som ryms i namnet och lägger grunden för vårt motto: Mer än ett hus.

Ett nytt hus är ett stort beslut som ska kännas lika bra i stunden som i framtiden. Huset kan vara litet eller stort, extraordinärt eller traditionellt – vi jobbar likadant och med samma mål.

Aktuellt

Putsegården nominerad till bästa byggnad i Göteborg

Putsegården nominerad till bästa byggnad i Göteborg

Per och Alma Olssons fond delas varje år ut av Göteborgs Stad till den byggnad som uppfyller fondens kriterier på att bäst motsvara ”estetiska samt därjämte hygieniska och praktiska krav”. 
– Det här är ju det enda priset av det här slaget som staden själv delar ut, berättar Jessica Lindmark från

Helena Arnesten blir ny vd för Etikhus

Helena Arnesten blir ny vd för Etikhus

Den 1 december 2017 blir Helena Arnesten ny VD på Etikhus. Helena lämnar i och med detta sin nuvarande tjänst som chef för Stadsbyggnadskontoret på Varbergs kommun.
Tidigare har hon arbetat bland annat som fastighetschef på Akademiska hus i Göteborg samt haft andra chefsroller inom byggbranschen.
Helena Arnesten har en profil som

Semester

Semester

Kontoret har semesterstängt 10 juli–30 juli. Vi önskar en trevlig sommar!