Ärliga hus. Enkla att älska.

Välkommen till oss på Etikhus och en trygg start på ditt livs affär. Vi är specialister på att förverkliga dina drömmar och arkitektens visioner.

Vårt namn är noga valt. I det ryms vår kärlek till husbyggarkonsten. Vår tro på goda relationer. Och en sann vilja att bygga hållbart. Ett nytt hus är ett stort beslut. En livsfråga som avgörs av känslor, sinnen och sunt förnuft. Ett beslut som ska kännas lika bra i stunden som i framtiden.

Vi arbetar med arkitektritade hus, trähus, villor, flerbostadshus och allt som en trygg hustillverkare ska erbjuda. Och det är våra egna snickare som håller i verktygen. Här kan du inspireras av våra tidigare projekt, se vad som är på gång och läsa mer om oss. Välkommen till Etikhus. Mer än ett hus.

Inspiration

Projekt

Bygg med Etikhus

Varje hus vi bygger blir början på en relation – mellan oss och dig som köpare. En relation som vi månar om att vårda. För vi tror på att nöjda kunder ger nya kunder och kunder som kommer tillbaka. Det är den relationen och tanken som ryms i namnet och lägger grunden för vårt motto: Mer än ett hus.

Ett nytt hus är ett stort beslut som ska kännas lika bra i stunden som i framtiden. Huset kan vara litet eller stort, extraordinärt eller traditionellt – vi jobbar likadant och med samma mål.

Aktuellt

10.000 kr till Musikhjälpen

10.000 kr till Musikhjälpen

Etikhus skänkte idag 10.000 kr till Musikhjälpen. Musikhjälpen är ett insamlingsevent som funnits i Sverige sedan 2008. I 144 timmar sänder P3 och SVT/SVT Play direkt dygnet runt för att tillsammans med Radiohjälpen uppmärksamma och på olika vis samla in pengar till en undangömd humanitär katastrof. Årets tema är Barn är

Putsegården fick hedersomnämnande

Putsegården fick hedersomnämnande

Årets bästa byggnad i Göteborg tilldelades Vårdcentralen Nötkärnan i Bergsjön. Putsegården var nominerat och fick ett hedersomnämnande med motiveringen: Bostadskvarteret är ett överraskande och vågat tillägg på en plats mittemellan Lundby gamla kyrka och bostadsområdet Kyrkbyn. En oortodox och nyskapande arkitektur både i form och materialitet. Putsegårdens återskapade mansgårds- och

Putsegården nominerad till bästa byggnad i Göteborg

Putsegården nominerad till bästa byggnad i Göteborg

Per och Alma Olssons fond delas varje år ut av Göteborgs Stad till den byggnad som uppfyller fondens kriterier på att bäst motsvara ”estetiska samt därjämte hygieniska och praktiska krav”. 
– Det här är ju det enda priset av det här slaget som staden själv delar ut, berättar Jessica Lindmark från