Tillbaka

Välkommen till Stenen i Tvååker

Välkommen till Stenen i Tvååker

Bostadsrätter, parhus och villor med lantliga och naturnära egenskaper

Utgångsläget är utmärkt. Det böljande kulturlandskapet med ängs- och hagmarker, gärdesgårdar och åkerholmar är en miljö där människor trivs. Det tar vi vara på när vi skapar det nya bostadsområdet Stenen i Tvååker. Husen utformas och placeras i landskapet så att den lantliga känslan bevaras. Trädgårdar, gator och gemensamma ytor byggs med samma engagemang som husen. Här uppför vi 107 bostäder i flera boendeformer. Hela området får en harmonisk och enhetlig karaktär. Mitt i naturen, granne med idrottsplatsen Övrevi och med endast 1 mil till Varberg, kommer det att bli hyresrätter, bostadsrätter, parhus och villor.

Stenen kommer att erbjuda ett boende i en lantlig miljö, där barn och vuxna kan kliva rakt ut i ett rekreationsområde med ängar, hagar och gärdesgårdar. Här är det lätt att leva! Och i Tvååker – med cirka 3000 invånare – finns förskola, skola, bibliotek, vårdcentral, livsmedelsbutik och flera idrottsföreningar.

Stenen byggs i två etapper. Den första etappen innehåller 17 bostadsrätter (B4 och B5), 7 parhus (S13-S26) och 5 villor (S27-S31). Etappen innehåller också hyresrätter (A1-A4), som förvaltas av Kattegatt Bostad AB.

Vill du veta mer?

Är du nyfiken på Stenen är du välkommen att mejla eller ringa till våra säljare. Johan, 0733-32 88 44, ansvarar för bostadsrätterna, David, 0709-67 72 01, ansvarar för parhusen, och tillsammans ansvarar de för villorna. Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Anmäl intresse för hyresrätt

I området byggs också 38 hyresrätterna. Dessa kommer att förvaltas av Kattegatt Bostad, som är ett bolag inom Etikhus-koncernen. Läs mer om hyresrätterna och anmäl ditt intresse på Kattegattbostad.

Plats: Tvååker, Varberg
Arkitekt: Radar arkitektur & planering
Försäljningsstart etapp 1: Pågående

 

Trädgårdar och gemensamma ytor byggs med samma engagemang som husen.

Södervända tak på alla hus – villor, parhus och flerbostadshus – förses med solceller. De energieffektiva husen värms med bergvärme eller luftvärmepumpar.

Husen målas i färger som passar i den lantliga miljön. För att bidra till helhetsintrycket ingår bland annat häckar, singel på förgården och betongplattor vid entrén.

Illustrationer: Radar arkitektur & planering

Intresseanmälan Stenen

  • Är du också intresserad av bostad i Stenen? Fyll i formuläret nedan så blir du kontaktad av någon av våra säljare.