Hållbara hus där människor älskar att bo. Hus som passar in i sin omgivning, som tar vara på det ursprungliga och samtidigt tillför ett nytt historiskt lager i kulturmiljön. Det är Etikhus.

Till försäljning  Bygg med Etikhus

Bygg med oss

Från idé till inflyttning

Oavsett om du köpt en fristående tomt som du vill bygga ditt hus på, eller om du vill bygga i Ugglarp, Stenen, Lilla Bläshammar eller Skårs, så kan vi på Etikhus hjälpa dig hela vägen. Vi bygger nya hus för kunder i bland annat Varberg, Falkenberg och Kungsbacka. Vi kan bygga efter dina färdiga ritningar, ta fram ett hus tillsammans med er och arkitekten eller hjälpa er välja hus i våra befintliga områden. Vi bygger bostäder som människor älskar.

Läs mer om att bygga med Etikhus

Över 20 års erfarenhet

En erfaren hustillverkare

På Etikhus har vi över 20 års erfarenhet av att bygga hus. Sedan starten 1997 har vi genomfört hundratals unika projekt där vi hjälpt våra kunder att skapa sitt drömboende. Vi har byggt villor, parhus, arkitektritade hus och utvecklat helt nya bostadsområden.

Läs mer om oss och vår historia här

Välkommen till Skårs

En modern by i skogen

I Gällinge, där det böljande öppna landskapet möter skogen, ligger det populära turistmålet Skårs gård. Gården med tillhörande jordbruksmark och skog har anor från 1800-talet.

När en storm svepte in över höjden och fällde en del av skogen skapades helt nya förutsättningar. På hygget fanns nu plats för annat liv, för barnskratt, odlingar och nya hem. Marken styckades av från Skårs gård och där har Etikhus nu fått möjligheten att bidra till ortens utveckling genom att bygga 30 villor i den by vi kallar Skårs.

Läs mer om Skårs

Hemma hos

Att bo i ett Etikhus

Hur är det att bo i ett Etikhus? I reportagen under Hemma-hos får du möta några av alla de människor som har gett oss förtroendet att bygga deras nya hem. Trevlig läsning!

Läs mer under Hemma hos

Pågående projekt

Visa alla

Skårs

Läs vidare

Ugglarp

Läs vidare

Lilla Bläshammar

Läs vidare

Inspiration