Villor i Varberg

Villor till salu i Varberg

villa-i-varberg

20 års erfarenhet

Villor i Varberg

Att bygga en villa är ett stort projekt som innefattar många olika moment. Vi på Etikhus har över 20 års erfarenhet av att bygga villor i Varberg, och vi hjälper dig genom hela processen för att skapa ditt drömboende. Vårt mål är att bygga hållbara hus där människor älskar att bo.

Villor till salu i Varberg projekt Stenen

Hitta en villa

Pågående projekt – Villor till salu

Nedan ser du våra pågående hus- och villaprojekt:

Hållbara och klimatsmarta villor

Minskat klimatavtryck

Hållbara och klimatsmarta villor

Hållbarhet är en viktig del av vår filosofi. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra arbetsprocesser och att hitta nya material som är miljövänliga och klimatsmarta för att minska vårt klimatavtryck. Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14000, en internationell standard för miljöarbete.

Villor som passar in i den befintliga miljön

Med respekt för platsen

Villor som passar in i den befintliga miljön

När vi bygger villor tar vi hänsyn till den befintliga omgivningen och respekterar det ursprungliga, samtidigt som vi låter huset tillföra något nytt på platsen det uppförs. Vi bygger hus i naturmaterial, framför allt i trä som både är ett förnybart och klimatsmart byggmaterial.

Olika typer av villor

Efter dina önskemål

Olika typer av villor

Vi på Etikhus bygger din villa efter dina önskemål. Vi hjälper dig hela vägen från idé till färdigt hus. Vi samarbetar med flera framstående arkitektbyråer och vi hjälper dig att hitta din arkitekt. Har du redan en färdig ritning så projektleder vi resten av resan.

Går du i byggtankar eller har du funderingar kring att bygga en villa i Varberg? Då är du varmt välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor.

Villor i Varberg Signerat Etikhus

Färdigt. Flexibelt. Etikhus.

Signerat Etikhus – Nyckelfärdiga villor & husmodeller

För att göra resan mot ditt drömhus lite enklare har vi tagit fram tre husmodeller som alla är färdiga för inflyttning, men med en rad möjligheter att anpassa och modifiera olika delar för att villan ska passa just dina behov. Vi kallar våra husmodeller för Signerat Etikhus.

Alla villor är flexibla och du kan bland annat välja till vindfång med ett extra rum, garage och carport. Du kan även välja mellan olika fasadmaterial och olika typer av tak för att din villa ska få det utseende som du vill ha.

Villor i Varberg lediga tomter Lilla Bläshammar

Tomter i Varberg

Lediga tomter – Välj vart du vill bygga din villa i Varberg

Vi har lediga tomter i flera av våra projekt i Varberg. Alla projekt utvecklas i unika miljöer till vilka vi har tagit fram hus som passar in i omgivningen. Som alltid när du bygger en villa med Etikhus ges du stora valmöjligheter när det kommer till utformningen av din villa för att den ska passa just dig och dina behov. Nedan ser du vårt utbud av lediga tomter i pågående projekt i Varberg:

Har du funderingar eller frågor kring att bygga en villa i Varberg? Då är du varmt välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor.