Lediga jobb hos Etikhus

Vi rekryterar

Nu söker vi snickare

Etikhus är ett expansivt företag med kärlek till husbyggarkonsten, en tro på goda relationer och en sann vilja att bygga hållbart. Det är många som vill bo i ett Etikhus så vi behöver bli fler.

Nu söker vi erfarna självgående snickare som vill känna stolthet, värderar att bygga hus med kvalitet och vill arbeta på fasta tider. Snickare som vill vara med och göra verklighet av arkitektens visioner och ritningar, från uppstart av bygget tills huset är klart att lämna över till kunden. 

Vi utgår från Varberg och verkar från Kungsbacka i norr till Halmstad i söder.

Vi vill att du som söker jobbet är erfaren, ansvarstagande, samarbetsvillig, flexibel och har körkort. Yrkesbevis och extra påbyggnadsutbildningar är meriterande. Vi går igenom ansökningarna löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan till  christian@etikhus.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi rekryterar

Nu söker vi projektingenjör

Som projektingenjör för våra områden ansvarar du för att tillsammans med projektchef och produktionschef säkerställa att projektet är lönsamt med hög produktivitet och god kvalitet. I din roll har du stort kundfokus. Du rapporterar till projektchefen och bistår denne i det administrativa arbetet. Arbetsdagen innehåller bland annat projektering, inköp, tidsplanering, ekonomistyrning samt arbete med garanti- och eftermarknad. Du ser till att att skapa en säker arbetsplats genom bland annat riskinventeringar.

Vi söker dig som har byggingenjörsutbildning från högskola eller motsvarande. Du är noggrann, drivande och självgående. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av byggprojekt, inköp och logistik.

Vi utgår från Varberg och verkar från Kungsbacka i norr till Halmstad i söder.

Finnveden Säljkraft sköter rekryteringen för denna tjänst. Mer information om tjänsten, kriterier och hur du ansöker hittar du här. Sista ansökningsdag är 2021-08-08.

Välkommen med din ansökan!