Kommande försäljning

Etikhus i Ugglarp

I Ugglarp blandas den friska, saltmättade västanvinden med doften av nyponrosor och nyslaget gräs. Här, i ett av Falkenbergs mest attraktiva kustområden, bygger Etikhus tio villor på badrocksavstånd till stranden.

Ugglarp har länge varit en av västkustens mest omtyckta semesterorter. Det öppna kustlandskapet inbjuder till långa promenader och avkopplande cykelturer mellan skogsdungar och böljande åkrar. Här är det aldrig långt till havet och naturen.

Ugglarps vackra omgivningar i kombination med korta avstånd in till Falkenberg och Halmstad, och även till Göteborg och Malmö/Köpenhamn, gör att allt fler väljer att bosätta sig här året runt. Nu finns chansen att få flytta till ett nybyggt Etikhus, bara minuter från vattenbrynet. Vi kombinerar det bästa från den halländska byggnadstraditionen med modern arkitektur, och uppför tio villor med hög kvalitet och maximala ljusinsläpp. Du som köpare kan påverka storlek, utförande, inredning och funktioner, och få ett hus som är precis rätt. Grundhuset är på 90 kvm och kan med olika additioner bli upp till 180 kvm.

Tomterna är på mellan 900 och 1 500 kvm. Häckar, grus och plattsättning med mera ingår i priset. På så sätt underlättas den första tiden i ditt nya hus och området känns enhetligt och harmoniskt redan från start.

Husen placeras så att det finns plats för till exempel garage, förråd eller attefallshus. Rätt vinkel ger möjlighet att installera solceller på taket.
Alla hus Etikhus bygger har även Homeside ett smarta energihem, en teknik som gör boendet enklare, tryggare, bekvämare och som dessutom sparar både pengar och miljö.

Anmäl ditt intresse i formuläret nedan, så skickar vi mer information när vi har det.

Plats: Kristoffers väg, Ugglarp
Arkitekt: Radar arkitektur och planering
Säljstart: oktober/november 2019

Anmälan till intresselista - Ugglarp

Jag är intresserad av mer information om Etikhus i Ugglarp. 
(Observera att detta inte är en kölista utan endast gäller intresse om mer information.)
  • Som en del i vårt hållbarhetsarbete skickas information om Ugglarp endast ut via mejl. Om du byter mejladress är det därför viktigt att du meddelar oss.