Renovering och ombyggnation av hus

Byggservice

Renovera, bygga om eller bygga till

Funderar du på att renovera, bygga om eller bygga till? Etikhus avdelning för byggservice utför renoveringar, om- och tillbyggnationer i Varberg, Falkenberg och Kungsbacka med omnejd.

Vi hjälper dig att bygga om såväl stort som smått. Oavsett om du vill bygga till ditt hus, uppföra ett mindre hus på tomten eller till exempel bygga altan, pergola, staket eller plank för att komplettera din utemiljö så hjälper vi dig hela vägen. Vi utför även reparationer och hjälper dig byta fönster innan höststormarna kommer. Våra snickare har lång erfarenhet av att arbeta med både gamla och nya hus och har den där extra känslan för detaljer och kvalitet som gör skillnad.

Etikhus byggservice tar ett totalansvar och samordnar med andra leverantörer, som exempelvis elektriker, VVS, plåtslagare, kakelsättare och målare. Vi sätter en tidplan som beskriver när de olika stegen genomförs och när projektet blir klart. Vid tillbyggnader eller större förändringar kan vi hjälpa dig och se till att våra arkitekter kopplas in. Vi har koll på reglerna och sköter allt gällande rotavdrag.

Vi berättar gärna mer om Etikhus byggservice, kontakta Per Stern (per.stern@etikhus.se, 0709-69 46 49) eller Robert Karlsson (robert@etikhus.se, 0730-39 71 86). Ring oss så hjälper vid dig!