Signerat Etikhus

Färdigt. Flexibelt. Etikhus.

Våra färdiga husmodeller kallar vi Signerat Etikhus, ett koncept som ger fler möjligheten att njuta av ett Etikhus.

Konceptet innefattar tre färdiga – men flexibla – hus med samma fördelar som alla hus vi bygger. Vi har inte tummat på något, därför kallar vi husen Signerat Etikhus. Vårt namn förpliktigar nämligen.

Färdigt för inflytt men med möjlighet att modifiera.

Läs vidare
Tillbaka

Färdigt. Flexibelt. Etikhus.

Färdigt. Din villa är i grundutförandet färdig för inflytt. Men helt färdig är den inte innan du satt din personliga prägel på den genom val av bland annat tak, fasad och kulörer. Flexibelt. Det finns alltid möjlighet att modifiera din villa, både i grundutförandet genom justeringar i planlösningen eller genom olika tillval.

 

Signerat Etikhus

Välj ert hus

Vi har tagit fram tre färdiga husmodeller, alla med möjlighet att välja till vindfång med ett extra rum, garage eller carport. Välj ditt hus, se över planlösningen så att den passar dig och dina behov, välj tak och fasad, se ditt pris. Sen bygger vi.

Välj mellan olika fasadmaterial och tak för att sätta er egen prägel på huset.

Enplansvilla

Signerat 1

Välplanerad ljus enplansvilla med öppen planlösning i de sociala utrymmena. Tre sovrum avskilt placerade i motstående del av huset. Gott om förvaring i bostadsdelen, med möjlighet till ytterligare förvaring på vinden.

Mer information och ritningar för Signerat 1 hittar du i vår broschyr (priser och information uppdateras löpande).

Enplansvilla

Signerat 2

Den optimala enplansvillan med fyra sovrum för den stora familjen. Öppen planlösning med mycket ljusinsläpp i de sociala ytorna. Avskild del med två sovrum och allrum där barnen kan få sitt eget utrymme. Husets vinkel ger möjlighet att skapa en härlig utemiljö.

Mer information och ritningar för Signerat 2 hittar du i vår broschyr (priser och information uppdateras löpande).

1,5-plansvilla

Signerat 3

Välplanerad 1,5-plansvilla med öppen planlösning i de sociala utrymmena på bottenvåningen. Fyra sovrum varav två belägna på övervåningen i anslutning till ett allrum och ett badrum. Gott om förvaring i bostadsdelen, med möjlighet till ytterligare förvaring på vinden.

Mer information och ritningar för Signerat 3 hittar du i vår broschyr (priser och information uppdateras löpande).

Ett intelligent hem – Homeside.

Läs vidare
Tillbaka

Alla Signerat Etikhus-villor byggs som intelligenta hem, vilket är ett exklusivt standardutförande. I korthet innebär konceptet att ni får kontroll över den mesta tekniken i hemmet. Ni ser exakt hur mycket energi som används i huset i realtid och kan koppla det till aktuellt elpris. När ni larmar låter ni huset automatiskt gå ner i sparläge, vilket till exempel kan innebära att värmen sänks någon grad och ventilationen minskar. Via en app i er mobiltelefon kan ni styra en rad funktioner, så som värmen i huset även när ni inte är hemma.

Ni kan detaljstyra varje rum lika enkelt som ni väljer semesterläge för hela huset när ni reser bort. Intelligenta hem är framtidens hem.

Intresseanmälan

Jag är intresserad av mer information om Signerat Etikhus och vill gärna bli kontaktad.

  • Som en del i vårt hållbarhetsarbete skickas information om Signerat endast ut via mejl. Om du byter mejladress är det därför viktigt att du meddelar oss.