31 oktober 2018

Visning av parhus och villatomter

Besök oss lördag 10 november klockan 10.00–11.30 så berättar vi mer om Stenen och visar parhuset och villatomterna. Varbergs Sparbank finns också på plats för att ge råd om finansiering.

Kliv in i 5 rum och kök på 111,4 kvm i två plan i det första parhuset på Stenen. Parhuset är så gott som färdigställt utvändigt och invändigt är väggarna gipsade så att man kan uppleva rumsbildningen. Passa samtidigt på att titta på villatomterna och prata med oss om olika husalternativ.

Mer än nyckelfärdigt

Med häckar planterade runt tomten, singel på förgården, betongplattor vid entréytor och matjord i trädgården är både parhusen och villorna nyckelfärdiga vid inflyttning. Parhusen har solceller på taket, golvvärme på båda planen, mekanisk till- och frånluft samt Etikhus Smart hem som standard.

Välkommen! Precis så är tanken att alla på Stenen – både boende och besökare – ska känna; området ska vara en omhändertagande plats som inbjuder till gemenskap över gränser. Det ska vara enkelt att leva ett gott vardagsliv på Stenen.

Här hittar du mer information om bostäderna i Stenen.

Välkommen på visning!
När: Lördag 10 november kl 10.00-11.30
Var: Stenen, Tvååker. Infart från Fastarpsvägen, mittemot Övrevi Idrottsplats.