Stenen etapp 1

Parhus

Tillbaka

S24

Pris:

Såld

Stenen ligger öster om E6:an, i utkanten av Tvååker, omfamnad av ängar, hagar och gärdesgårdar. I byggnationens första etapp uppförs 7 parhus (14 bostäder), S13–S26. Etappen innehåller också byggnaderna B4 och B5 som är bostadsrätter, A1–A4 som innehåller hyresrätter samt S27–S30 som är villor.

Villor, bostadsrätter och parhus till försäljning i Varberg

Noga utvalt

Material, detaljer och färger för parhusen i Stenen är noggrant utvalda av Etikhus i samarbete med arkitekten. Syftet är att ge området både spänning och harmoni samt att knyta samman parhusen med flerbostadshusen och villorna i området.

Den valda färgsättningen på fasaderna har en lantlig karaktär i följande kulörer: Faluröd, Allmogegrön, Dalablå och Ockragul. Husen levereras färdigmålade. På situationsplanen nedan kan du se den fastställda färgsättning på husen.

Tomtens finplanering ingår med häckar runt tomtgräns, betong- plattor vid entré (ca 12 m2), singel på förgård samt utlagd matjord.

Intresseanmälan

Vid frågor är du alltid välkommen att kontakta Johan Karlsson på johan@etikhus.se alternativt 0733-32 88 44. Eller fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.