Kommande försäljning

Stadsradhus i kvarteret Tärnan

I Oskarsdal i centrala Varberg bygger Etikhus det helt nya kvarteret Tärnan. Ett modernt kvarter med ambitioner att skapa både hållbara bostäder och en hållbar livsstil för de boende. De sju stadsradhusen byggs i trä med detaljer som lagts extra mycket omtanke på. Alla har balkong mot innergården och takterrass – staden och havet väntar alldeles utanför. Husen får träfasader i olika panelsättningar och detaljer som varierar husens uttryck. En trevlig gårdsmiljö skapar tillfällen för gemenskap, fest och spontana möten.

Tack vare det centrala läget med gång- och cykelavstånd till Varbergs centrum, tågstation och naturupplevelser kan du låta bilen stå. Varje stadsradhus kommer att kunna ha tillgång till en parkeringsplats inomhus. En gemensam samfällighet för stadsradhusen och bostadsrätterna i kvarteret kommer tillhandahålla elbilspool, laddning för elbil och elcykel, leveranshub, co-workingplats och en rad smarta lösningar för att det ska bli enkelt för dig att leva hållbart. 

Alla radhus i kvarteret Tärnan har balkong mot kvarterets gemensamma innergård och takterrass med utekök. De välplanerade radhusen har en boyta på 135 kvadratmeter och får stora fönsterpartier.

Välkommen till framtidens kvarter!

Här finns mer information om kvarteret Tärnan.

Anmäl ditt intresse i formuläret nedan, så skickar vi mer information när vi har det.

Status: Detaljplanearbete klart. Projektering pågår.
Säljstart: Vintern/våren 2022
Plats: Oskardal, Varberg
Arkitekt: Radar arkitektur & planering AB och Unit Arkitektur AB

 

Anmälan till intresselista - Stadsradhus i kvarteret Tärnan

Jag är intresserad av mer information om stadsradhusen i kvarteret Tärnan. (Observera att detta inte är en kölista utan endast gäller intresse om mer information.)
  • Som en del i vårt hållbarhetsarbete skickas information om stadsradhusen i kvarteret Tärnan endast ut via mejl. Om du byter mejladress är det därför viktigt att du meddelar oss.