Pågående projekt projektutveckling

Bagarmästaren i Träslövsläge

Träslövsläge är ett gemytligt fiskeläge strax söder om Varberg. Nu ska det attraktiva området där ICA och bageriet tidigare låg utvecklas och bebyggas, med Etikhus som exploatör.

Området, som vi kallar Bagarmästaren, kommer bestå av drygt 100 bostadsrätter, från 1 till 4 rum och kök. En del av lägenheterna på bottenplan kommer byggas som bokaler, ett kombinerat boende och verksamhetslokal. I Bagarmästaren skapas även förutsättningar för generationsboende, genom att en mindre lägenhet med eget kök och toalett kopplas till en större lägenhet. På så vis kan till exempel farmor eller barnet som vill flytta hemifrån få sitt eget samtidigt som familjen finns nära. Detta bidrar till att området kan vara människors trygghet och hem under en lång tid. 

Bebyggelsen får en tydlig anknytning till Träslövsläges klassiska bebyggelse med tät, vindlande träbebyggelse i olika förskjutna positioner. Känslan av kustby ska genomsyra området.

Träslövsläges ca 3 000 invånare har tillgång till förskola, skola, vårdcentral, matbutik, restauranger och allmänna kommunikationer. En härlig och havsnära plats att bo och leva på.

Plats: Träslövsläge, Varberg
Säljstart: Preliminärt hösten 2024

Här kan du läsa mer om försäljningen av Bagarmästaren.

Illustration över del av området.