Avslutade projekt projektutveckling

Lilla Bläshammar

Bläshammar ligger i det grönskande, havsnära kulturlandskapet strax norr om Varbergs centrum. På senare år har ny bebyggelse växt fram mellan åkrar, skogsdungar och stengärdsgårdar. Nu fortsätter utvecklingen av orten och Etikhus bygger 14 villor i området Lilla Bläshammar.

Här är det gångavstånd till förskola, grundskola, natur och rekreation. Centrala Varberg ligger bara fem kilometer bort och bilpendlaren når E6:an på bara några minuter.

Tillsammans med Reflex Arkitekter har vi tagit fram två anpassningsbara grundhus, som ger köparen stor möjlighet att välja det villaboende som passar de egna behoven bäst. Alla ska trivas här, ensamstående, par och familjer, yngre och äldre. Husen byggs i trä med naturfärger, som passar in i miljön och harmoniserar med övrig bebyggelse i området. Tomterna är på mellan 680 och 880 kvm.

Lilla Bläshammar byggs, på samma sätt som Etikhus övriga nya villaområden, utifrån ett trivselperspektiv, där utemiljön är lika viktig som inomhusmiljön. Välplanerade och förberedda trädgårdar, en lugn trafikmiljö och mycket grönska förstärker den lantliga känslan och gör området mysigt redan från början.

Plats: Bläshammar, Varbergs kommun
Arkitekt: Pernilla Kindell, Reflex Arkitekter
Försäljning avslutad

Läs mer här.