6 september 2021

Sommaren i Stenen

Den här sommaren har Stenen och dess omgivningar visat sig från sin bästa sida! Det har prunkat i odlingslådor, växthus och rabatter. Området har varit inbäddat i grönskande hagar och ängar, och nu hoppas vi på en lika härlig höst.

I augusti startade Stenens förskola upp sin verksamhet i den fina nybyggda förskolebyggnaden uppförd av Varbergs kommun. Ett mycket välkommet tillskott i området. Förskolan har plats för 160 barn uppdelat på 8 avdelningar. Utegården är rymlig och erbjuder många olika spännande miljöer för barnen att leka och upptäcka i. Vi hoppas barn, personal och föräldrar ska trivas i Stenen. Välkomna hit!

Vår egen byggnation i området fortsätter också. I första etappen har vi nu bara ett parhus (två bostäder) kvar till försäljning. Du kan läsa mer om parhus och villor i Stenen här.

Byggnationen av bostadsrätterna i etapp 2 fortsätter. Försäljningen av de nya bostadsrätterna är i full gång och inflyttning i det första huset planeras bli under första kvartalet 2022. Här hittar du mer information om bostadsrätterna.