80 bostadsrätter i Varberg till salu

Bostadsrätter i Varberg

Framtidens bostadskvarter

I Oskarsdal i Varberg bygger Etikhus det helt nya kvarteret Tärnan. Ett modernt kvarter med höga ambitioner om att skapa både hållbara bostadsrätter och en hållbar livsstil för de boende. I husen som byggs i trä med detaljer vi lagt extra mycket omtanke på finns 80 bostadsrätter och 7 stadsradhus.

Husen får träfasader i olika panelsättningar och detaljer som varierar husens uttryck. En trevlig gårdsmiljö och en stor gemensam terrass på taket skapar tillfällen för gemenskap, fest och spontana möten.

Alla lägenheter och stadsradhus har balkong eller terrass mot väster. Staden och havet väntar alldeles utanför. Tack vare det centrala läget med gång- och cykelavstånd till Varbergs centrum, tågstation och naturupplevelser kan du låta bilen stå. Bostadsrättsföreningen kommer tillhandahålla bilpool, laddning för elbil och elcykel, leveranshub, co-workingspace och en rad smarta lösningar för att det ska bli enkelt för dig att leva hållbart. I kvarteret Tärnan får du mer tid för livet.

Informationsfilm om kvarteret Tärnan.

Bostadsrätt i Varberg - Interiörbild Tärnan

Framtidens hem

Noggrant, smart och genomtänkt

Alla bostäder i kvarteret Tärnan har rymlig balkong eller terrass i västerläge. Lägenheterna får stora fönsterpartier och djupa fönsternischer, och husens exteriörer får en tydlig koppling till bostädernas interiörer.

Arkitekterna har tagit fram två stillinjer för lägenheternas interiörer för dig att välja mellan. Oavsett vilken stillinje du väljer får du en lugn neutral bas för dig att sätta din personliga prägel på. Med noggrant utvalda material, smarta lösningar och genomtänkta planlösningar skapar vi framtidens hem.

Det finns en tydlig koppling mellan lägenheternas insida och dess utsida och alla bostäder i kvarteret Tärnan har generösa balkonger.

Bostadsrätter - Kvarteret Tärnan i Varberg

Mitt i smeten

Cykelavstånd till allt

Mitt emellan hav och skog ligger Tärnan. Minuter från havet, tågstationen och Varbergs stora utbud av bekvämligheter och utflyktsmål. Här bor du verkligen mitt i smeten, med cykelavstånd till allt, och ändå nära lugnet och naturen.

Från 23 till 94 kvadratmeter

80 bostadsrätter

I Tärnan byggs 80 bostadsrätter i olika storlekar fördelade enligt nedan. Mer information och priser hittar du i Bostadsväljaren nedan.

1 RoK: 4 st lägenheter om 23-29 kvm. Samtliga med balkong om 6-16 kvm.

1,5 RoK: 16 st lägenheter om 35 kvm. Samtliga med balkong om 5-10 kvm.

2 RoK: 34 st lägenheter om 49-58 kvm. Samtliga med balkong om 6-58 kvm.

3 RoK: 18 st lägenheter om 68-78 kvm. Samtliga med balkong om 10-39 kvm.

4 RoK: 8 st lägenheter om 87-94 kvm. Samtliga med balkong om 17-62 kvm.

Fyll i intresseanmälan nedan om du vill få löpande information om bostadsrätterna i kvarteret Tärnan i Varberg.

Bostadsväljaren

I bilden nedan visas alla lägenheter i kvarteret Tärnan. Peka på en lägenhet för att få mer information om den.

Två stillinjer ger dig en lugn och neutral bas att sätta din personliga prägel på.

Intresseanmälan

Jag är intresserad av mer information om kvarteret Tärnan.  (Observera att detta inte är en kölista utan endast gäller intresse om mer information.)

  • Som en del i vårt hållbarhetsarbete skickas information om kvarteret Tärnan endast ut via mejl. Om du byter mejladress är det därför viktigt att du meddelar oss.

  • Nedan finns ett par frågor för vår fortsatta planering. Dina svar här är endast ett stöd för oss och innebär inte någon begränsning i den information du efterfrågar om kvarteret Tärnan.