Bostadsrätter i Varberg

Bostadsrätter i Varberg kvarteret Tärnan interiör

20 års erfarenhet

Bostadsrätter i Varberg

Etikhus bygger bostadsrätter för dig som vill bo funktionellt, bekvämt och miljövänligt. Vi är ett byggföretag som i över 20 år har byggt bostadsrätter, hus, villor och utvecklat bostadsområden.

När vi bygger bostadsrätter i Varberg strävar vi efter att tillgodose alla typer av behov för att du ska kunna bo som du önskar.

Bostadsrätter till salu i Varberg kvarteret Tärnan

Hitta en lägenhet

Bostadsrätter till salu

Vi bygger och utvecklar ständigt nya bostadsområden och bostadsrätter i Varberg, nedan ser du vad vi erbjuder för tillfället:

Bostadsrätter med fokus på miljön

Minskat klimatavtryck

Vi bygger bostadsrätter med miljön i fokus

Vi på Etikhus arbetar ständigt med att förbättra våra arbetsprocesser och våra materialval för att minska vårt klimatavtryck. Vårt miljöarbete har sin grund i FN:s 17 globala mål för hållbarhet. Vi är utöver detta även miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14000 och ISO 9000.

Andra delar som ingår i vårt miljöarbete när vi bygger bostadsrätter är följande:

  • Vi köper enbart 100% grön el
  • Vi bygger bostadsrätter i hållbara material med framtiden i åtanke
  • Vi upprättar varje år ett klimatbokslut där vi mäter klimatpåverkan för våra transporter och energianvändningen vid våra byggprojekt
  • Vi isolerar våra bostadsrätter med återvunnet material
  • Vi bygger i första hand bostadsrätter och hus i trä – ett förnybart och klimatsmart material
Bostadsrätter som passar in i befintlig miljö Bostadsrättsföreningen Krukmakaren

Med respekt för platsen

Vi bygger bostadsrätter som passar in i den befintliga miljön

Utöver att bygga klimatsmart och med hållbara material så anser vi att det är viktigt att de bostadsrätter vi bygger passar in i omgivningen. Arkitekturen ska passa in i området och vi strävar efter att göra så lite åverkan på den befintliga miljön som möjligt. I kringmiljön väljer vi därför att plantera växter som gynnar den biologiska mångfalden där viktiga pollinatörer och fåglar trivs.

 

Bostadsrätter som fått Varberg kommuns byggnadspris - Gelbgjuteriet

Erfarenhet och kunskap

Välj Etikhus när du ska köpa en bostadsrätt

Du spenderar mycket tid i din bostad och därför är det viktigt att den passar dig och dina behov. Vi har i över 20 år lyssnat på våra kunder och byggt bostäder baserat på vad kunderna efterfrågat. Vi har genomfört hundratals projekt där vi skapat hem till människor i livets alla skeden. Våra kunder är alltifrån förstagångsköpare till barnfamiljer och pensionärer. All vår samlade erfarenhet använder vi när vi bygger nya bostadsrätter.

För vårt arbete med att bygga bostadsrätter har vi vid två tillfällen tilldelats Varbergs kommuns byggnadspris för värdefulla insatser för byggnadsutformning. Priset tilldelades vi för uppförandet av Brf Hästskoen i Träslövsläge och för Bfr Gelbgjuteriet i Varberg.

Varmt välkommen att kontakta oss när du letar efter bostadsrätter i Varberg så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende.