Kommande försäljning

Fyrstrandsbyn Etapp 4

Efter tre lyckade och färdigbyggda etapper i Fyrstrandsbyn planerar vi nu för ytterligare ca 50 bostäder i området. Vi har utvecklat konceptet och kommer till skillnad från tidigare etapper nu erbjuda olika boendeformer: villor och parhus. Tack vare möjligheterna att välja ett hus som passar just er kan alla trivas här, ensamstående, par och familjer, yngre och äldre. Tillsammans fortsätter vi utveckla Fyrstrandsbyn till mer än ett vanligt villaområde.

Fyrstrandsbyn ligger i Trönningenäs, just norr om Varberg, mellan Fyrstrandsfjorden och Getteröns naturreservat, som är ett Natura 2000-område och ett av Europas förnämsta fågelskådningsområden.

Trönningenäs präglas av varierad kustmiljö och bördig jordbruksmark. Här ligger också Gamla Varberg, ett gammalt vårdkaseberg krönt av ett iögonfallande bronsåldersröse. Där uppe brann eldarna förr i världen, för att varna omgivningen när fienden var i antågande.

Fyrstrandsbyn byggs mitt i detta vackra halländska kulturlandskap. Området omges av badplatser och stora naturskyddade strövområden. Utsikten och solnedgångarna över havet ut mot Eneskär och Balgö är fantastiska.

Kring de små hamnarna finns en del sommarstugor och villor sedan tidigare, men med Fyrstrandsbyn blir här betydligt mer liv året runt. Området smälter väl in i miljön med sin genomtänkta stil. I Fyrstrandsbyn njuter du av lantliv och skön havsbris. Bläshammar skola och Siers förskola ligger i området och centrala Varberg bara en kvarts cykeltur bort.

Hela etapp 4 består av ca 50 bostäder. Etapp 4 kommer delas upp i tre deletapper där den första är den som avses börja säljas i höst. De kommande deletapperna kommer börja säljas först längre fram. På situationsplanen är området för första deletappens byggnation markerat i färg.

Här hittar du mer information om etapp 4 och höstens säljstart.

Säljstart: Hösten 2021
Plats: Fyrstrandsbyn, Varberg
Arkitekt: Radar arkitektur & planering och Reflex Arkitekter

 

Illustration av området, med reservation för mindre ändringar. Det aktuella området för byggnation i första deletappen är markerat i färg.

Illustration av villa.

 

Illustration av parhus.

 

Illustration av parhus.

Anmälan till intresselista - Fyrstrandsbyn, etapp 4

Jag är intresserad av mer information om boende i Fyrstrandsbyn. (Observera att detta inte är en kölista utan endast gäller intresse om mer information.)
  • Som en del i vårt hållbarhetsarbete skickas information om Fyrstrandsbyn endast ut via mejl. Om du byter mejladress är det därför viktigt att du meddelar oss.